Carcaliu.

Anunturi pentru Carcaliu

adauga si tu

Confectionez GARDURI SI PORTI DIN FIER FORJAT Persoana fizica, confectionez la comanda orice model de gard si porti din fier forjat! Depinde de dorintele dumneavoastra!

Va ofer la cerere o gama foarte variata de produse destinate confortului si sigurantei dumneavoastra, ce pot fi de asemenea personalizate dupa caz.

Avem si elemente din fier forjat pentru realizarea de porti, garduri, balustrade din fier forjat, diverse confectii metalice!

Orice model ales poate fi realizat la cotele dorite de catre dumneavoastra.


Elementul dorit poate fi confectionat din materialul dumneavoastra, dar si din materialul meu!!!

ATENTIE: Valoarea totala va fi cu mult sub asteptarile dvs.

Pentru mai multe detalii sunati la 0743.675.597 15.09.2011

Adaugat de david2x din Baraganul

Fier forjat : Lucrari in fier forjat, garduri, grilaje Apeland la noi aveti garantia lucrarilor din fier forjat datorita seriozitatii si profesionalismului executiei.

Produse ca: porti, garduri, balustrade, grilaje, balcoane, mobilier, decoratiuni, toate din fier forjat confera noblete caminului dumneavoastra.Va stam la dispozitie in legatura cu orice problema legata de:
- realizarea de porti si garduri din fier forjat
- confectionarea de balustrade continand elemente de fier forjat
- productia de balcoane din fier forjat
- manufacturarea copertinelor din fier forjat
- executarea structurii pentru scari metalice elicoidale, balansate si drepte pentru interior si exterior si a altor confectii metalice
- placari cu policarbonat a lucrarilor din fier forjat

Preturile includ transportul si montajul lucrarilor din fier forjat. Pentru mai multe detalii sunati la 0743675597 15.09.2011

Adaugat de david2x din Baraganul